Ainutlaatuinen hääasustevalikoima

Bolerot, viitat, keepit

Hiuskoristeet

Hääkengät

Hääbolerot Morsiusgalleriasta
Hiuskoristeet Morsiusgalleriasta
Hääkengät Morsiusgalleriasta

Valtava valikoima boleroita, keeppejä, huiveja ja viittoja pitsistä, satiinista, sifongista, organzasta, keinoturkiksesta... Tee yksinkertaisen tyylikkäästä hääpuvusta persoonallinen upealla bolerolla ja säästä!

Meiltä löydät tiarat, nauhat, pannat, kasvo- verkot, hatukkeet, kierrettävät kristallit, boho-chic -koristeet jne. tyyliisi ja budjettiisi sopivina.

Huikea, 100% eurooppalainen AVALIA -hääkenkämallisto on erittäin tyylikäs ja sekä lestiltään että hinnoiltaan todella suomalaiselle morsialle sopiva. Näissä kengissä jaksat olla koko pitkän päivän.

Hunnut

Vyöt ja asustekristallit

Alushameet, laukut jne.

Hunnut Morsiusgalleriasta
Kristallivyöt Morsiusgalleriasta
Vannehameet Morsiusgalleriasta

Yli 200 huntumallia heti myymälästä tai nopeilla tehdastoimituksilla. Kaikki hunnut eurooppalaista huippulaatua, parhaista materiaaleista ja ainutlaatuisen edullisilla Morsiusgallerian hinnoilla.

Kymmenillä eri vyömalleilla ja -väreillä saat luotua oman persoonallisen tyylisi pukuun kuin pukuun. Lisäksi valikoimissamme erilaisia kristalliklipsuja mm. kenkiin ja ommeltavia kristallikuvioita mihin vain.

Alushameet kaikille pukutyypeille, sukkanauhat, juhlalaukut & -pussukat, pitsi- ja satiinikäsineet, sade- ja aurinkovarjot, pukupussit, tahrojen- ja sähköistymisen estävät suihkeet jne, meiltä saat kaiken!

Hääasusteiden verkkokauppa