Kauneimmat hääpuvut kaikissa hintaluokissa

Olemme pystyneet valitsemaan edustukseemme kaikki mielestämme hinta-/laatusuhteeltaan, laadultaan, malleiltaan ja mitoitukseltaan parhaiten suomalaisille morsiamille sopivat hääpukumallistot kautta maailman eikä vastaavaa valikoimaa löydy muualta Suomesta. Pukujemme hinnat ovat välillä n. 200,-...1500,-, joten myös 500,- että 1000,- hääpukubudjeteilla meiltä löytyy varmasti unelmien puku. Pukua ei ole myöskään pakko ostaa, vaan voit tilata vuokralle minkä tahansa mallin/koon/värin miltä tahansa valmistajaltamme ja olet puvun ensimmäinen käyttäjä. Lue lisää miten saat hääpuvun vuokralle >

Olemme myös erityisen ylpeitä plussapukujen valikoimastamme, sillä sovituspukuvalikoimamme sisältää kauneimmat mallit aina kokoon 56/58 asti. Tuhannet asiakkaamme ovat arvostaneet myös pitkiä 1,5 tunnin sovitusaikojamme, koko sovituksen ajan henkilökohtaista sovitustilaa sekä asiantuntevaa, mutta rentoa ja iloista asiakaspalveluamme. Klikkaa alla olevia kuvia ja pääset tutustumaan etukäteen sovituspukuvalikoimaamme myynti- ja vuokrahintoineen. Meille kannattaa tulla vaikka miten kaukaa!

Sincerity

Sweetheart

Bianco Evento

Sincerity hääpukumallisto 2019-2020
Sweetheart hääpukumallisto 2019-2020
Bianco Evento hääpukumallisto 2019-2020

Sincerity on yksi maailman ja Suomen rakastetuimpia mallistoja ja monien mielestä myös se kaikkein kaunein. Suunnittelija Tony Mentel.

Raikas ja nuorekas Sweetheart on Sincerityn sisarmallisto ja suomalaisten morsianten rakastama. Suunnittelija Tony Mentel.

Bianco Evento on 100% eurooppalainen mallisto. Upeimmat mallit suomalaiseen makuun ja muodikkaimmat boho chic -mallit uskomattoman edullisesti.

TheDress

Sedinum Bridal

Special Day

TheDress hääpukumallisto 2019-2020
Sedinum Bridal hääpukumallisto 2019-2020
Special Day hääpukumallisto 2019-2020

Todellista glamouria myös eri väreissä ja määräpituisena, sitä on TheDress. Ainutlaatuisen edullinen mallisto vain Morsiusgalleriasta.

Sedinum Bridal (by Mercator) on 100% eurooppalainen mallisto täynnä mm. upeita tyllipukuja ja upeita Mix & Match -malleja edullisemmin kuin mistään.

Special Day on irlantilainen mallisto täynnä upeita malleja, myös värillisiä. Oma BB+ -mallisto muodokkaille morsiamille. Suunnittelija Joanne McFadden.

Bella Créations

Plussapuvut

Vuokrahääpuvut

Muut hääpukumallistot
Upeimmat plussapuvut
Vuokrahääpuvut Morsiusgalleriasta

Hienostunut ranskalainen huippumallisto Bella Créations on myös ainutlaatuisen edullinen ja valikoimassa myös värillisiä brodeerauksia.

Meillä plussamorsiamet saavat sovittaa pukuja kokoon 56/58 asti ja huikean kauniita plussamalleja löytyy myös edullisilla hinnoilla sekä vuokralle.

Aivan jokainen myymälässämme oleva sovituspuku on vuokrattavissa kerran sesongissa. Jos haluat haluat saada puvun huolettomasti ja edullisesti, vuokraa se!