Morsiusgallerian legendaariset Tullarit 1.9.-30.10.2020

Morsiusgallerian Tullarit

Kaikki tuotteet (puvut, asusteet, myymälässä olevat, tilattavat, vuokrattavat) ovh.

 

- 10%...60%

 

Myymälässä satoja pukuja heti mukaan otettavaksi tai vuokrattavaksi sekä huikea asustevalikoima, kaikki alennettu jopa -60%!

Tilaamalla minkä tahansa edustamamme huippumerkin mikä tahansa malli omaksi tai vuokralle, kaikki alennettu, vain nyt!

Kaikki miesten varastossa olevat juhlapuvut ja asusteet -50% niin kauan kuin (valtavaa) varastoa riittää!

 

Aukioloajat Tullareiden aikana:

Arkisin 12 - 18
Lauantaisin 10 - 16.30, ajanvarauksella 18 asti.

Sovitukset vain ajanvarauksella (soita/Whatsappaa 0400 44 99 65). Valikoimaan ja hintoihin pääsee tutustumaan sekä asusteita ja tarvikkeita hankkimaan ilman ajan varausta. Soita ovikelloa ja mikäli myymälän sen hetkinen henkilömäärä ei ylitä kymmentä henkilöä, voit vapaasti tulla tutustumaan tarjontaamme. Mikäli myymälässä on sillä hetkellä maksimimäärä ihmisiä, voit joutua hiukan odottelemaan vuoroasi. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Talven ja vuoden 2021 morsiamet (ja sulhaset), tervetuloa Tullareille valitsemaan unelmienne hääpuku ja asusteet ainutlaatuisesta valikoimastamme ja säästämään samalla jopa satoja euroja!

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Tullareiden 2020 erikoisehdot:

  • Alennukset voimassa ainoastaan Tullareiden ajan, 1.9.-30.10.2020.
  • Kaikki tuotteet (ei palvelut, ei sovitut kaupat) on alennettu 10-60% niiden ohjehinnoista. Alennukset koskevat myös vuokrattavia naisten hääpukuja. Vuokrattavien hääpukujen vuokrahinta lasketaan alennetusta puvun ohjehinnasta.
  • Pukujen sovitukset ainoastaan ajan varaamalla. Sovitusaikojen varaukset puhelimitse tai Whatsappilla 0400 44 99 65. Sovitusmaksu 30,-/1,5 sovitusaika + vertaansa vailla oleva rento, ammattitaitoinen palvelu. Sovitusmaksu hyvitetään täysimääräisenä, mikäli päätät ostaa tai vuokrata meiltä puvun vuoden sisällä sovituksesta.
  • Valikoimaan ja hintoihin tutustumista sekä asusteiden ostoa varten ei tarvitse varata aikaa. Huomatkaa kuitenkin, että tällä hetkellä myymälässämme samaan aikaan olevien henkilöiden maksimimääräksi on rajattu 10 henkilöä ja ajan varanneilla on ‘etuajo-oikeus’. Mikäli tämä määrä ylittyisi, joudutte hetken odottelemaan edellisten asiakkaiden poistumista. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa.
  • Suosittelemme kaikille aikaa varaamattomille asiakkaille saapumista myymälään arkipäivisin. Lauantait ovat perinteisesti täynnä ajan varanneita, joten myymälään pääsy ilman ajan varaamista lauantaisin ei ole lainkaan varmaa. Arkisin on useimmiten paljon paremmin tilaa.
  • Makutuomareiden maksimilukumäärä tällä hetkellä on 3, mutta jos suinkaan mahdollista, niin 2 olisi vielä parempi.
  • Myymälään kannattaa saapua hiukan ennen omaa sovitusaikaa, sillä mikäli myymälän max kävijämäärä ei ylity, pääsette tutustumaan tarjontaan jo ennen oman sovitusaikanne alkua.
  • Tuotteillamme ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Vuokrapukujen vuokrapäivää voi veloituksetta siirtää saman kalenterivuoden aikana, mutta tällöin voi menettää oikeuden olla ko. puvun ensimmäinen vuokraaja.