Vuokrapuvut

Meillä ei ole erillistä vuokramallistoa, vaan jokainen myymälässämme oleva sovituspuku on mahdollista vuokrata. Ensimmäinen vuokraaja saa puvun vuokralle ensimmäisenä, mutta mikäli puvun materiaali antaa myöden, niin puvun voi vuokrata myös toistamiseen ensimmäisen vuokrauskerran jälkeen.

Tarvittaessa pukuun voidaan tehdä myös korjaustoimenpiteitä erillisen korjaushinnaston mukaan.

Vuokrauksen hinta on normaalisti n. 70% puvun myyntihinnasta. Vuokrahääpuku on huoleton ja ekologinen valinta kaikille morsiamille ja säästyt oman pukusi turhauttavalta ja useimmiten mahdottomalta jälleenmyynniltä. Vuokraamalla hääpukusi säästätkin usein satoja euroja ja valtavasti vaivaa ja vältät vuosien jälleenmyyntirumban.

Alla pari esimerkkiä hinnoista mutta muista, että kaikki myymälässämme olevat sovitusmallit ovat vuokrattavissa, ei vain nämä muutamat esimerkit. Tutustu hääpukumallistoihimme, vuokrahinnat löytyvät kuvien alapuolelta.

AINUTLAATUINEN TARJOUS LOPPUVUODEN AJAN

Marras- ja joulukuun ajan voit tilata miltä tahansa valmistajaltamme minkä tahansa mallin, omassa koossasi vuokralle! Mene minkä tahansa huippuvalmistajamme verkkosivuille, valitse mikä tahansa malli koossa 32-62 (valmistajan kokotaulukoiden mukaan) ja tilaa se itsellesi, saat sen ensimmäisenä/ainoana vuokralle! Vuokraamalla unelmiesi puvun säästät jopa satoja euroja, saat puvun yllesi ensimmäisenä vuokraajana ja vältyt samalla turhauttavasta tai jopa turhasta oman puvun jälleenmyyntistressistä. Tulemalla sovittelemaan myymäläämme saat tarkasti selville oman kokosi, joten tilaamasi puku on sinulle parhaiten sopiva koko.

Sovitusmallin vuokrahinta
899,-

Sovitusmallin vuokrahinta
836,-

Sovitusmallin vuokrahinta
689,-

Sovitusmallin vuokrahinta
675,-

Kysy vuokrahintaa, hämmästyt!

Sovitusmallin vuokrahinta
374,-

...jne, yli 200 eri vaihtoehtoa koossa 34 - 56! Tule!

Vuokrahinta*: kaikki myymälässä olevat sovitusmallit on vuokrattavissa esillä olevalla hinnalla, vain yksi vuokraus kerrallaan.