Edulliset ja ekologiset vuokrapuvut

Meillä ei ole erillistä vuokramallistoa, vaan jokainen myymälässämme oleva sovituspuku sekä jokaisen huippumerkkimme mikä tahansa malli on mahdollista tilata ja vuokrata, haluamassasi värissä ja koossa aina kokoon 60 asti (vaihtelee mallikohtaisesti).

Tilatessasi puvun itsellesi vuokralle, olet sen ensimmäinen käyttäjä häissäsi! Huomaa kuitenkin, että mallista/koosta/ajankohdasta riippuen tilaamaasi pukua voidaan käyttää ennen häitäsi myymälässä sovitusmallina. Siitä huolimatta pukusi on häissäsi moitteettomassa kunnossa ja uutta vastaava.

Tarvittaessa pukuun voidaan tehdä myös korjaustoimenpiteitä erillisen korjaushinnaston mukaan, mikäli tilaamasi vakiokoko ei ole täydellinen esimerkiksi pituudeltaan tai istuvuudeltaan. Tilanteesta riippuen mahdolliset korjaukset pyritään tekemään hyvissä ajoin, jo viikkoja ennen häitäsi ja puvun saat haltuusi hääviikolla, ellei muuta sovita. Häiden jälkeen vain palautat puvun ja pukuhuolesi ovat ohi :) Me huolehdimme puvun pesemisestä normaalin likaantumisen jälkeen ja mahdollista puvun korjauskelvottomaksi menemistä vastaan voit ottaa edullisen vakuutuksen etukäteen.

Vuokrauksen hinta on normaalisti n. 70% puvun myyntihinnasta. Tilatessa käsiraha ja hyllypukua vuokratessa varausmaksu on 300,- (tai 30% mikäli pukun vuokrahinta on alle 500,-) ja sitä ei palauteta, mikäli asiakas peruu tilauksen/varauksen. Vuokrahääpuku on huoleton ja ekologinen valinta kaikille morsiamille ja säästyt oman pukusi turhauttavalta ja useimmiten mahdottomalta jälleenmyynniltä. Vuokraamalla hääpukusi säästätkin usein satoja euroja ja valtavasti vaivaa ja vältät vuosien jälleenmyyntirumban tai puvun pois heittämisen.

Alla pari esimerkkiä hinnoista mutta muista, että kaikki myymälässämme olevat sovitusmallit sekä kaikki tilausmallit ovat vuokrattavissa, ei vain nämä muutamat esimerkit. Tutustu hääpukumallistoihimme, vuokrahinnat löytyvät kuvien alapuolelta.

Vuokrahinta 899,-

 Vuokrahinta 836,-

 Vuokrahinta 689,-

Vuokrahinta 675,-

Kysy vuokrahintaa, hämmästyt!

Vuokrahinta 374,-

...jne, satoja eri vaihtoehtoja koossa 30 - 60, vain meiltä!